Vprašanja in odgovori

V nadaljevanju si lahko ogledate najpogosteje zastavljena vprašanja. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete, nam pošljite sporočilo. Z veseljem vam bomo odgovorili! 

POGOSTA VPRAŠANJA

Je popravilo stare komponente slabše od zamenjave za novo?

Popravilo, pri katerem uporabimo originalne rezervne dele, ni v nobenem pogledu slabše od nakupa nove ali tovarniško obnovljene komponente. Delamo namreč po visokem kakovostnem standardu, znanje pa letno osvežujemo na temu namenjenih šolanjih v šolskem centru na Dunaju ali v Plochingenu. Kakovostno popravilo zahteva preciznost, potrpežljivost in izkušnje, kar so lastnosti, s katerimi se poistovetimo in ponašamo.

Kakšna je čakalna doba?

Čakalna doba v našem servisu praviloma znaša dva delovna dneva, za zahtevnejša popravila ter popravila, pri katerih je potrebno material naročiti, pa kak dan dlje, vendar praviloma ne več kot pet delovnih dni. V primeru, da popravilo vzame več kot dva delovna dneva, stranko o tem obvestimo. V primeru, da popravilo iz nepredvidenih vzrokov traja več kot pet delovnih dni, vam priznamo 10-odstotni popust pri končni ceni popravila.

Ali vgrajujete originalne rezervne dele?

Da, vedno vgradimo originalne rezervne dele, razen v primeru, ko to zaradi starosti vozila ali delovnega stroja ni mogoče, ali ker deli niso več dobavljivi, vendar stranko o tem vedno obvestimo in se z njo dogovorimo o nadaljnjem poteku popravila.

Naše storitve

Nudimo kvalitetno, hitro in cenovno ugodno popravilo vašega vozila. Če imate težave z vašim avtomobilom nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev za nastalo težavo.

Preberite več ->

O nas

Smo edini avtoservis, ki se ponaša z nazivom pooblaščeni Bosch Diesel Service, na področju Ljubljane. Ukvarjamo se s popravilom visokotlačnih tlačilk in injektorjev.

Preberite več ->

Stopite v stik z nami

Če se je na vašem avtomobilu pojavila okvara ali potrebujete nasvet, nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili!

Preberite več ->