O nas in našem podjetju

Smo uradni in pooblaščeni Bosch diesel servis. 

O NAS

Smo uradni in pooblaščeni Bosch Diesel Service.

Na trenutni lokaciji v Ljubljani poslujemo že vse od leta 1993, ko je svojo obrt iz okolice Ribnice preselil Miroslav Cvar. Leta 2005 je podjetje prevzel sin Gregor. Naše delo temelji na 40-letnih izkušnjah na področju dizelskih vbrizgalnih sistemov. Trudimo se, da delo opravimo kakovostno in v dogovorjenem času, z uporabo originalnih rezervnih delov ter po cenovno dostopni ceni.

 

Ponašamo se z nazivom Bosch diesel service, kar pomeni, da smo s strani podjetja Bosch pooblaščeni za popravljanje dieselskih vbrizgovalnih komponent in da naše znanje in oprema zadostujeta, v nekaterih primerih pa celo presegata stroge zahteve za pridobitev naziva Bosch diesel service.

Obiščite nas

Obiščete nas lahko na Dolenjski cesti 115 v Ljubljani. Veseli pa bomo tudi vašega povpraševanja, ki ga lahko pošljete preko kontaktnega obrazca.

V našem servisu popravljamo in obnavljamo visokotlačne črpalke in injektorje motorjev skupnega voda (common rail), ki jih najdemo v vozilih z oznakami motorja CDI, DCI, CDTI, HDi, JTD, CRDi, in delujejo pri visokih pritiskih do 1800 bar. Popravljamo in obnavljamo tudi starejše modele črpalk, ki so še vedno v uporabi v marsikaterem vozilu ali delovnem stroju. Med te spadajo tako imenovane rotacijske in linijske črpalke.

Črpalke in injektorje obnavljamo in preizkušamo na originalnih, temu namenjenih preizkusnih strojih BOSCH, ki so najnatančnejši približek delovanja motorja. Komponente preizkusijo v vseh pogojih in izmerijo njihove vrednosti na decimalko natančno. Na podlagi tega lahko za našo storitev jamčimo z enoletno garancijo na opravljeno delo in vgrajeni material. Hkrati vam zagotavljamo, da bo delo opravljeno v dogovorjenem času, cenovno ugodno in predvsem kakovostno.

Zakaj bi v vaše vozilo vgrajevali nove, drage komponente, ko pa se da za mnogo nižjo ceno dobiti obnovljene rezervne dele, ki imajo prav tako enoletno garancijo in se ponašajo s popolnoma enakovredno kakovostjo?

Nahajamo se na Dolenjski cesti v Ljubljani, v neposredni bližini obvoznice.